Middag zeilen Amsterdam

admin

17 maart 2020

Geen reacties

Duur: 2 uur

Groepsgrote: max 30

Inclusief: Welkomstdrankje, Gebakje, Koffie en Thee

Crew taal: Nederlands

Wat ga je doen?

We zullen een exclusieve ochtendrondvaart door de Amsterdamse grachten hebben voordat de stad tot leven komt. De stilte van de grachten ontdekken terwijl je geniet van de vroege ochtendmist, de zingende vogels en de prachtige ochtendzon. In de vroege ochtend wordt de weerspiegeling van de huizen geaccentueerd in het kanaalwater, zoals een natuurlijke spiegel die een droomachtig omgekeerd beeld van de werkelijkheid creëert. Een geweldig gevoel. We bieden een vroege ochtendrondvaart om 8 uur (90 minuten) en 10 uur (75 minuten) inclusief eten en drinken: koffie, thee, verse jus d’orange en kleine broodjes aan boord. Vanaf 1 april 2020 bieden we een 90-minuten Amsterdamse lunchboot met prosecco. Neem voor een privérondleiding contact met ons op via info@captaindave.nl. Boek nu! Je kapitein zal de gastheer en gids in één zijn en je een volledig uniek perspectief van de stad geven in een prachtige volledig elektrische saloonboot. Toilet aan boord. De boot is voor alle weersomstandigheden comfortabel. Regen of zonneschijn! Tot ziens aan boord!

Fotos van gasten

Ontmoet de Schipper

Aiaj! Dit is Koen, Koen is de trotse eigenaar van dit prachtige schip.
Koen laat je alle mooie plekken zien op ’t water. Hij kent het water als zijn broekzak omdat hij al bijna 15 jaar ervaring heeft in de Scheepvaart.

“Van kinds af aan was ik al in de weer met bootjes en het water. Eerst kleine bootjes van houten vletten tot BM’ers, maar ja dit rook naar meer ik wou zeilen, zeilen, zeilen!
Via een stage op het middelbaar onderwijs kwam ik op een schip in Monnickendam terecht, dit was het begin van het einde, en het was helemaal het einde. Ik wisselde van school naar de binnenvaartschool, na het afronden ging ik naar de Enkhuizen zeevaartschool en toen kon ik in 2013 eindelijk beginnen als schipper. De eerste grote stap!”

Wat anderen er van vonden

Ik heb een fantastische dag gehad met de gezellige crew van de iselmar. Heerlijk eventjes uitwaaien en geen corona stress aan boord

Pieter